از زمان توسعه و بکارگیری در جنگ جهانی دوم، رادار همواره نقشی بی بدیل در آشکارسازی و ردیابی اهداف مهاجم، به منظور تامین امنیت مرزهای هوایی، زمینی و دریایی داشته است.

علاوه بر کاربردهای نظامی، سالهاست که این اختراع بزرگ بشری، جای خود را در کاربردهای مختلف غیر نظامی مانند کنترل ترافیک هوایی و دریایی، هواشناسی، سیستمهای اجتناب از برخورد خودروها، کشف اهداف مدفون و ... بازکرده است.

امروزه توسعه سیستمها، معماریها و فن آوریهای بکاررفته در سیستمهای راداری در کنار شناخت بهتر و عمیقتر اهداف راداری و طبیعت پیرامون آنها همچنان از موضوعات داغ تحقیقاتی بوده و محققین بسیاری در سراسر دنیا به تحقیق و پژوهش در این زمینه مشغولند که نتایج تحقیقات آنها سالیانه در قالب پایان نامه ها، کتابها و مقالات کنفرانسها و مجلات متعددی منتشر می شود.

در ادامه برگزاری سالیانه کنفرانسهای رادار و سامانه های مراقبتی ایران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار کننده هفتمین کنفرانس از این مجموعه خواهد بود. کنفرانس هفتم با شعار رادار در خدمت امنیت و توسعه با هدف هم اندیشی هر چه بیشتر متخصصان و صاحب نظران و ارائه آخرین دستاورد های این حوزه، آبان ماه 1399 در تهران برگزار می گردد. درصورتی که شیوع بیماری کرونا، همچنان مانع برگزاری حضوری کنفرانسها باشد، این کنفرانس به سبک دیگر کنفرانسهای دنیا بصورت مجازی برگزار می شود.

از تمامی دانشگاه ها، صنایع و شرکتهای دولتی و خصوصی، اندیشمندان، فرهیختگان، صاحب نظران، متخصصان و علاقه مندان این حوزه دعوت می شود تا با شرکت در این کنفرانس و ارائه آخرین دستاوردهای خود، پویایی و غنای آن را هر چه بیشتر نمایند.